Nejnovější recenze ze sekce Domečky pro panenky
- Perfektní domeček s vybavením. Sestrojení domečku bylo lehké. Rodina panenek se hlčičce velice líbí. Doručení bylo do 24 hodin!
- Žádné
Moc pěkný dárek pro 2 letou nebo tříletou holčičku.
... naprostá spokojenost!
- dřevo,stálé barvy
- naročný na prostor
doporučuji
- hezký a povedený výrobek, lehká stavba
doporučuji ostatním
- Naprosto dokonalý výrobek.
Nádherný,stylový dům pro panenky.Dcera je naprosto spokojená a my také.Domeček - dům je bytelný,velký,prostě super.Vše dle našich představ.
- děti jsou schopny samostatně pracovat manuálně, mají volbu výběru zdobení nábytku.
- způsob provedení
- skladnost
bezva hračka, která dovolídětem používat své ručky a fantazii
- 7leté vnučky samostatně sestavily a vyzdobily pokojíček
- nenašla jsem na trhu velikostí odpovídající panenky- obyvatelky
pro holčičky vhodná hračka vedoucí k samostatné práci jednak manuální, druhak rozvíjí kreativitu.
Dětem by vyhovovala souprava panenek- rodina, která by se v jednotlivých pokojíčcích mohla "navštěvovat a scházet"".
- krásný
- žádný
doporučuji.
Krásný a kvalitně proveden
- Pěkně vyvedená hračka a ty sladoučcí koníčkové......
Pěkné opravdu
- pěkná hračka
DOPORUČUJI
- pro malé děti dobrý
dobré pro malé děti
- Krásná hračka pro holčičky a dcerka je z ní nadšená.Tato hračka nabízí více možností zábavy (houpačka pro zvířátka,výtah pro panenky,kabelku,kterou si múže vzít holčička sebou i s panenkou.Uvnitř kabelky je panenka,které se dají měnit oblečky,spousta doplňků.Je to kreativní a krásná hračka).Oproti jiným domečkům má výhodu,že si můžete celý domeček vzít kamkoli sebou.Panenkám změníte výraz obličeje jen otočením hlavičky.Prostě krásná a zábavná hračka.
- Jsem velmi spokojená
- nic mě nenapadá
S tímto výrobkem jsem nadmíru spokojená.Vzhledově domeček vypadá krásně a vyhrají si s ním i mladší holčičky než je uvedeno v doporučeném věku.
- - hezký design (ne až tak moc růžový)
- - velikost tak akorát
- - již vybaven nábytkem
- - dřevěný
- - cena (jako u všech domečků)
- - neobsahuje panenky
Hezký domeček pro menší panenky, jen by k němu neuškodil lepší přístup i ze stran. Pokud se otevře okno dovnitř, blokuje výtah, ale to je jen malý detail. Dcera si s ním hraje, takže spokojenost.
Kvalitní zpracování, naše malá je spokojená.
- je opravdu kouzelný
- nic mne nenapada
cena je sice trochu vyšší ale je opravdu krásný, syn ho montoval na štědrý den a moc si chválil jak je domeček zabalený a precizní popis pro montáž. Každý šroubek seděl.
- hračka
- -
hračka která běží v reklamě
- Skvělé vybavení do domečku
- Hodí se pro Barbíny
- Ložnice jak ze zámku
Krásná postýlka pro Barbie, která se hodí do domečku.
- dobré zpracování¨
- pěkné provedení
- skladnost
Výborná hračka, klukům se moc líbil.
přání mé dcery