Nejnovější recenze ze sekce Domečky pro panenky
Přehledný návod k sestavení domečku. Je i osvětlený. Takže nádhera.
perfektní kvalita
- 4-leté vnučce se velmi líbil
- Za tuto cenu dobré
- Krásny , s podsvícení ve všech patrech , podsvícení mění barvu a režim
- Kvalitně dřevo , v krabice bylo všecko k tomu, abych tatínek během hodinky postavil domeček , šrouby barevné označené, každý díl je očíslován
- Nábytek dostatečně velký , funkční a kvalitně spravován , hezké barvy
Dům je trochu ledabyle vyrobený, ale vnučce se líbí. Za mě by asi byla vhodná nižší cena.
Skvěly domeček pro netrž, kvalitní materiál
- Splňuje plné účel
Spokojenost.
Krásný domeček , kvalitní , holčička nadšená
- Super skladacka,ktera vyzaduje trpelivost a kreativitu s prekrasnym vysledkem.
Ráda bych ohodnotila výrobek, ale nebyl mi dodán. Místo koupely mi v obchodě chtěli dodat ložnici s tím, že nic jiného nemají v nabídce. Ložnici již vnučka má. Z druhé by nejspíš radost neměla.
Nejsem spokojen. Dvere domu pokrivene a nesedi na sebe. Zaviraji se spatne a pak nedrzi v poloze zavreno.
spokojenost
skvělý produkt
- Líbivý vzhled.
- Domeček v jedné osobě nesložíte.
- Obtížná konstrukce domečku.
- Ne zcela kvalitní zpracování výrobku.
Objednáno jako dárek k Vánocům. Po rozbalení originálního balení bylo zjištěno, že jeden z vnitřních dílů je naštípnutý. Vrátili jsme a dorazil domeček nový. Ač byl pečlivě zabalen, některé z dílů byly poškrábané, oprýskané. Jedno z vnitřních schodišť zcela roztřepené, trčí z něj třísky. Dá se předpokládat, že při hraní se bude dále poškozovat. U výrobku s vyšší cenou bychom očekávali lepší zpracování...
Kamenem úrazu je pak sestavení domečku. Jednotlivé díly se do sebe pouze zasouvají, zadní díly fixují pouze bočnice, při konstrukci domečku neustále něco klouže a vypadává. Dveře jsou téměř nenasaditelné kvůli tomu, že horní díl, kam patří horní čep dveří, se zasouvá do bočnic - po jeho zasunutí nelze dveře nasadit. A naopak, nasadí-li se nejprve dveře, díl nelze zasunout do bočnic... Pokud tedy sestavujete domeček s oběma bočnicemi a nasadíte "půdu", nemáte šanci vložit dveře. Pokud ale sestavujete domeček bez jedné z bočnic, aby konstrukce alespoň trochu držela pohromadě, celé to padá a rozpadá se... Kdo tohle vymyslel, zasloužil by vytahat za uši.
Domeček fakticky nelze složit v jedné osobě. Výrobce v návodu doporučuje dvě osoby, ale ani ty nemají domek šanci složit. Dnes budeme zkoušet skládat ve třech a jestli se nám to nepodaří, domeček vracíme.
- Domeček je přenosný.
- Figurky by mohly být trochu menší - lidé, zvířátka, vybavení atd.
Nádherný dárek , doporučuji, jsem velmi spokojená
Hodně radosti za málo peněz..Hezké provedení. Doporučujeme.
- Krásný
- Velky
- Lehce se skládá
- Pevný
- Největší radost pro dítě
Velmi spokojená jak já, tak moje dcera. Krásný domeček pro panenky. Pevný, vybavený, velký. Sice pro menší panenky. Doporučuji všem.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »