Nejnovější recenze ze sekce Domečky pro panenky
- za málo peněz, hodně muziky
- je to rozložené, je mi jasné že to dopravovat jinak nejde, ale brali jsme dva domečky a přes hodinu skládali.
Jsme spokojeni jak s prodejcem tak s výrobkem, doporučuji
Domeček splnil očekávání, nemá chybu. Šel jednoduše sestavit, nábytek byl již sestavený. Domeček vypadá, že něco vydrží. Takže spokojenost.
- Krásný dřevěný domeček kvalitní materiál lehce smontovatelné pro naší tříletou vnučku krásný dárek - doporučuji
Je krásný a děti si ho určitě uzijou je to dárek k Vánocům
- povrch je moc hladký a předměty po něm kloužou
- Doručeno do 2 dnů
- Neni
kvalitní zpracování :-)
- snad jen to, že je to velký domeček
- mizerné zpracování
- údajné dřevo je ta nejlevnější polepená překližka a lepenka
Nedala jsem na negativní recenze na výrobky KidKraft a byla to chyba, která mne stále pěkných pár tisíc korun. Firma, která se chlubí, že je z USA se nestydí poslat čínský šunt a ještě se tváří, že bychom za to měli být vděční. Výsledkem jsou jedny pokažené narozeniny a jedna špatná zkušenost. KidKraft už nikdy.
nejhezčí dárek
krásný veliký domeček, ideální pro panenky barbie
- dárek pro 6 letou vnučku, součástí domu je i hezká panenka Barbie
- Krásný domeček za velmi příznivou cenu.
Jak domeček tak i kniha jsou velmi pěkně a nápaditě zpracované.Domeček je vybaven nábytkem a panenkami.
Jsem velice spokojná.
Sestavovala jsem vnučce domeček, ihned ji zaujal, ještě neměl střechu a už do něj skládala nábytek, vodila panáčky po schodech. Je teprve dvouletá, ale z dárku měla opravdu radost
EcoToys dřevěný dvoupatrový Pohádka + 4 panenky
Pepa Švancara
Přidáno: 8. srpna 2019
(naposledy upraveno 8. srpna 2019)
- Maximální spokojenost.Dobrá cena. Doporučují 100% ANO !!
Domeček předčilo mé očekávání. Je krásně zpracované,malované a velmi kvalitně udělané.
Krásný nábytek ze dřeva a zpracované do detailu.
Jsem z domečku nadšená, vypadá kvalitně a po složení vypadá lépe než na fotce. :)
dřevěné * žádný čínský plast
Kvalitní, za velice rozumne penize hodne muziky...
- dvířka trošku nedoléhají, asi způsobeno ruční výrobou
domek je pěkný , odpovídá popisu i obrázku
- výhodná cena
- hezky zorganizovaný domeček pro panenky
- po složení zabere minimum místa
Hračka se malé slečně moc líbí a vyhraje si s ní celý den.
Domeček je pro mou vnučku k narozeninám, moc si ho přála. Takže předpokládám, že jí budou v její narozeninový den svítit očička štěstím.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »