Nejnovější recenze ze sekce Domečky pro panenky
- Domek je vysoký a hodně prostorný.Kdyby byla možnost dokoupit ještě nějaký nábytek,bylo by to supr.
Domeček je nádherný,lehce sestavitelný,kvalitní provedení.Dcera je z něj nadšená. Určitě doporučuji.
Domeček je krásný pěkně vypracovaný, vše je ze dřeva určitě dlouho vydrží
- stabilní
- materiál dřevo, žádný plastový šunt
- nutnost smontovat, žádný problém pro tatínky
doporučuji
- cena v poovnání s podobně velkými a vybavenými domečky
- lehký a pevný k přenášení a přitom stabilní
- jednoduchá montáž (určitě delší než uváděných 20 minut, ale jinak přehledný návod, na jednotlivých dílech jsou nálepky s čísly, inbus součástí montážní sady, navíc je potřeba jen křížový šroubovák na několik vrutů)
- nábytek ze dřeva (cca 15 ks, většina lepena, šroubuje se jen patrová postel)
- polepení stěn není úplně v pořádku (na některých místech se hrana trošku odlepuje)
- otvory v jednotlivých dílech jsou předvrtané, takže nemusí vše dokonale lícovat (např. zábradlí terasy)
- Dobra cena
- Vypada pekne a jde lehce postavit
- Po rozbaleni vanocniho darku jsme zjistili, ze nektere kousky nabytku byli ulomene a rozbite :-( a nektere desky na smontovani domecku odreny a nebo uloupnuty ci poskrabany, skoro neverime ze slo o funglovku , kdybych vedela jak, prilozim I fotky. Celkove skrabance vem cert, ale rozbity nabytek? Vzhledem k cene dost mrzute ze toto nekdo posle :-(
- Perfektní. Sestavení i sestavený ;-)
- Veliký a vysoký
- Krásné barvy
- Hrající piano, svítící lampa, splachující záchod
- Šrouby rozdělené do sekcí s barevnými hlavičkami
- Místy nekvalitní polep
- Prohnutá prostřední podlaha
Dům je opravdu krásný, překvapilo nás jak je velký a to patří k těm menším od Kidkraft.
Místy pokulhává kvalita polepu a prostřední patro bylo prohnuté, snad se časem srovná.
Oceňuji šroubky rozdělené do sekcí podle toho jak se dům postupně sestavuje.
Použité barvy moc pěkně zvolené.
Dcerka je nadšená, myslím že na pár let jí tato hračka vydrží.
- Domek je nejen krásný ale i pevný... Děti jsou nadšené.
- Kvalitní a hezký výrobek. Vnučka byla nadšená.
- Kvalitní, hladké opracování dřeva
- Domeček je lehký, ale stabilní
- Veselé barvy
- Vybavení nábytkem a panenkami
- Panenky mají nožičky ze silnějšího drátu, hůře se ohýbají
Je to hruza. Klasika polská vyroba... Jelikož jsem toho hodně poskládal,tak Vám doporučuji koupit něco kvalitnějšího. Musel jsem převrtávat některé díry a improvizovat... Výbava toho domku otřes,rozpadalo se to dřív,než to dostala dcera do ruk!!!
- Hezký design.
- Nekvalitní vruty.
- Krásný domeček pro panenky tipu Barbie
- veliký, prostorný, krásný nábytek
- sestavení celkem v pohodě :-)
- dcery nadšené!!
- výtah strašně dře, musíme něčím promazat, neutáhne ani dospělý
- občas někde odřený a na malé stříšce odlepená střecha a kaz, ale dá se přežít a na tu velikost domečku to byly prkotiny :-)
Kvalitní německý výrobek
- Super replika méďova domu
- dítě nadsen
- chybějící kousky - bota panenky, balkon
- panenky jsou vzhledově nepovedene
- Velikost
- Papírové stěny, podlahy, konstrukce z plastu, jehož kvalita je strašná! Vše prohnuté, nesedí na sobě...
- Nábytek pro panenky je k pláči. Vše jsme museli natvrdo slepit lepidlem, jinak by ani nedrželo...
- Chyběla dokonce jedna tyčka ke konstrukci!
- Plastové části jsou špatně opracované, tudíž ostré!
Nebrat! Dostali jsme jako dar, tak nic naplat. Ale nejraději bych to vzala a vyhodila! Tak nekvalitní věc jsem dlouho neviděla.
dlouhé skládání,ale líbí se
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »