Nejnovější recenze ze sekce Domečky pro panenky
Dcery si s domeckem moc pěkně vyhráli.
- krásný domek i pro panenky Barbie, není malovaný, je nalepen potisknutý papír
- Made in China, přišlo mi v originální krabici, ve které byla ještě jedna krabice na které bylo foto domku
- málo postelí, chybí pro Kena
vzhledem k ceně stojí za koupení, dcera měla po sobě originální plastový dům Barbie, ale plast již praská, proto jsme se rozhodli pro dřevěný nikoliv pro plastový pro její tříletou dceru
- Překrásně propracovaný domeček který se dá rozložit na 3D obývák se všemi vymzlenými detaily, včetně televize, ledničky, drobného nádobí až po skvělou figurku sněhuláka, medvěda a Máši. Naprostá spokojenost a hlavně ta nepopsatelná radost v dětských očích, když byla objevena jako dárek. Za nás naprostá spokojenost!!
nic
Dítěti udělal velkou radost.
Domecek je krasny, velky, nabytek odpovida velikosti Barbie. Trosku jsem se bala, aby nebyl pro pidi panenky, ale je to v pohode a krasne se tam Barbie vejdou. Cena odpovida kvalite. Doporucuji.
- Stejný jako na obrázku
- Blbě se montuje
Díly nesedí, jsou křivé drážky, do kterých se má zasadit zadní deska, tak se musely rozšířit šmirgl papírem, aby jsme dům mohli sestavit. Barvy krásné, jen nějaké kusy drobně poškozné a sem tam odřené.
Na celkovém dojmu nijak kráse neubírají.
pěkná hračka pro ty co mají rádi monster high
super varianta domečku, zámku pro panenky
Dcera si tento domeček přála k 5.narozeninám a je velmi spokojená. Vhodný pro panenky typu Barbie.
- kvalita produktu a cena , zlodějina
- vnučka se s hradem velmi vyhraje,je to pro ni hlavní hračka
Domeček je skvělý. Večer si vychutnáváme při rozsvěcování jednotlivých pokojíčků a vymýšlíme si příběhy, které se v domečku právě dějí:-)
- byl to dárek pro nikoho ale my ho taky máme je super.
- žadnyj
- Je to menší dům, tak nezabere tolik místa, a je v něm celkem vše potřebné na hraní.
Za tolik peněz toho tolik v domě není, čekala jsem víc.
- Pěkné a dobra cena
- Domeček je velký, super na hraní, dcera je nadšená. Konstrukce dost pevná, velké překvapení.
- Hezke provedení,dostatečná velikostil,dcera ho dostala k 5tym narozeninam a je nadšená!
- Mohla by byt sousti aspon jedna panenka/ panacek
S produktem jsem spokojená, odpovídá mým představám, doufám, že vnučka bude spokojená.
Jednoduchá montáž, oproti kamenným obchodům skvělá cena, ale je to plast, takže při manipulaci sestaveného domečku opatrně :-)
- odpovídá obrázku
- Kvalitni provedeni
- Kvalitni material
- Dobra hratelnost
Je to moc krasny domecek, deti se s nim uzasne zabavi. Kdybych mela takovy domecek jako mala tak by o me rodice dlouho nevedeli. Hrala bych si s nim od rana do vecera.
Prirodni material a velke otvory po stranach strechy zajistuji dobrou hratelnost s domeckem.
Mame k nim i krasne panacky Goki, ktere predstavuji celou nasi rodinku. Nabytecek jsme jiz koupili jinde, ale krasne tam pasuje,
Tento domecek je snem kazde male holcicky.