Nejnovější recenze ze sekce Domečky pro panenky
Domecek je opravdu krasny a velky.Moc mile prekvapil.Kupovala jsem pro jiz 6.letou dceru a velka spokojenost.
- Překrásný domeček, 5 letá holka naprosto spokojená. Dřevo kvalitni, stabilní konstrukce. Nábytek tak moc krásný.
- Nenašel jsem.
Ideální kvalitní domeček za supet cenu.
- krásné provedení,hodně místností
- kvalitní provedení
- nefunguje vypínání světla
- vysoká cena
domeček vypadá bytelně, vyroben ze dřeva
při nákupu zvážit, zda na něho máte opravdu dost místa :-)
podrobný návod na použití, ale i tak montáž chvíli zabere (2hodiny)
vhodný pro panenky barbie
hodilo by se nám více skříněk - např. do kuchyně, je jen lednička, stůl a židle - nemáme kam dát další nádobí :-)
nefunguje tlačítko na vypínání světýlka -nejde pomocí něho zhasnout, máme tam stále danou plastovou vložku
- rychlá montáž
Výborná hračka.
Domek na fotografii vypadá krásně, doručený produkt neodpovídal realitě. Dokonce byly některé díly poškozené (ulomená patka sloupu, otrhané okraje tapet)!
Krásný domeček, který vůbec nepůsobí kýčovitě
- pevné a kvalitní provedení
- velké množství nábytku a doplňků oproti jiným domečkům
- deska s bazénem je pohyblivá, lze dát jinam, dítěti tak nebude v hraní překážet
- obsahuje pohyblivý výtah
- domeček dostatečně veliký, může si s ním hrát více holčiček najednou
- proti bychom nic neměli, pouze malá výtka, bohužel nám přišel domek s pokroucenou lištou na výtah (spraví to pár šroubů navíc), u schodů spodní naštíplý (slepeno) a deska na bazén je také prohnutá, věříme, že do Vánoc nějak zatížíme, aby si mohla dcera rovnou hrát (vina nebude u výrobce, pravděpodobně špatně skladováno)
Domeček je opravdu jinak moc pěkný, váhali jsme mezi Amelií od Kidkraftu a tímto. Zvolili jsme tento, cenově je levnější a mnohem větší. Velkým plusem je obrovské množství vybavení domku (nábytek je bytelný a lze ho otevírat) a překvapivě pevná konstrukce a příznivější cena.
Domek vhodný do většího pokojíčku. Určitě doporučujeme, věříme, že se i naší princezně bude líbit.
Kvalitní a moc hezký
KidKraft Sparkle s vybavením
Přidáno: 12. prosince 2017
(naposledy upraveno 21. prosince 2017)
Zakoupeno v Hawaj.cz
- Je velký krásný nábytek je bytelne prostě dokonalý
- Nejspíš pri převozu prasklý že uvnitř dvířka ledničky ale lepidlo to spravilo takže asi nic
Je to jedna obrovská hračka která se holčičkám určitě bude líbit
- Jsem spokojena moc dekuju?
- Je to vyhoda
Domeček je velmi podobný originálu z filmu Máš a medvěd.
- jednoduché složení domečku, moc hezký nábytek, místnosti jsou krásně ,,vymalované a dokreslené ", určitě se bude moc líbit.
- žádná
DAREK K VÁNOCUM ALE VERIM ZE BUDE KLADNÁ ODEZVA
Hračku jsem zatím neobdržel.
- to by musela ohodnotit vnučka
Domeček jde jednoduše složit i bez přiloženého návodu. Je v celku dobře propracován. Jedinou vadou v mém případě byl obráceně našitý jeden suchý zip, takže část stěny nešla pevně spojit s podlažím domku, ale i přesto je domeček stabilní a vypadá velmi dobře.
nemůžu zatím hodnotit, je to dárek k Vánocům
Krásný dřevěný domeček na menší panenku. Pěkně dělaný, dostatečné množství nábytku. Jedinou nevýhodou, kterou jsem zatím našla je lepená "fasáda" (domek samotný není malovaný, ale polepený tištěnou fólií), která by se při horším zacházení mohla poškodit.
Je to dárek k vánocům pro vnučku. Na první pohled je vybavení do domečku pěkné. Vše je ve dřevě v barvě růžovo bílé.
- Zatím nevím,dárek pod stromeček
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »